Ciutadans confia tornar a guanyar el 14F i, aquest cop, liderar un front comú dels partits unionistes

Ciutadans confia seguir sent el referent del constitucionalisme a Catalunya. A les portes de l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa, el diputat i número 3 de la llista per Barcelona, Nacho Martín Blanco, ha reivindicat la sanitat com un des pilars de la campanya de la formació taronja.

Davant la majoria d’enquestes, que vaticinen un fort retrocés de Ciutadans, Martín Blanco recorda que la seva formació no sol sortir gaire ben parada en els sondejos i que, al 2017, cap els donava com a guanyadors a Catalunya.

El diputat fa una crida a la resta de formacions unionistes a deixar de banda els interessos de cada partit en favor de la reconstrucció institucional i política de Catalunya. I estan convençuts que la figura de consens és el seu candidat, Carlos Carrizosa. Del PSC, que podria passar-los al davant segons els sondejos, es malfien que pugui reeditar el tripartit.

El diputat Nacho Martín Blanco ha estat acompanyat de la regidora Isabel Martínez, que forma part de les llistes set llocs per sota, en el número 10.