Ciutadans debat sobre els serveis públics en les ciutats del futur

Ciutadans organitza una taula rodona sobre els “Serveis Públics en les ciutats del futur”, amb la participació de l’antic ministre socialista, el gallec Francisco Caamaño. L’exministre ha recordat que tant a Europa com a Espanya les administracions es regeixen per la Llei que regula les concessions de serveis públics a empreses privades.

Tot i això Caamaño ha defensat una administració pública forta com a garant i sobretot supervisor dels principals serveis públics, tot i que aquests puguin estar concessionats o compartits amb el sector privat. Per la seva banda el portaveu de Ciutadans ha criticat durant el debat el servei municipal de neteja, un servei directe però diu ineficient, i també ha rebutjat la remunicipalització de l’aigua, per canviar el règim de gestió d’un servei fins ara d’excel•lència.

González que rebutja la ideologia per damunt la qualitat del servei, defensa la col•laboració amb el sector privat de tots els serveis sempre que sigui en benefici del ciutadà. La taula rodona organitzada amb la col•laboració del Observatorio de los Servicios Urbanos, s’ha fet aquest dimarts al vespre a la Cambra de Comerç.