Ciutadans deixa la Taula de Ca n’Anglada per “inoperativa”

El grup municipal de Ciutadans abandona la representació que tenia a la Taula de Ca n’Anglada, un òrgan participatiu que fa propostes de tot tipus per a la millora del barri. A dos mesos per a la renovació de tots els òrgans municipals, diuen els taronges que no volen ser còmplices de la “mala gestió” que l’Ajuntament fa d’aquest organisme públic. Ciutadans alerta que hi ha situacions que es cronifiquen al barri i acusa l’Ajuntament de degradar la Taula prioritzant els seus projectes per davant dels que proposen els veïns.

Alguns veïns amb antigues responsabilitats es queixen que reivindicacions com la construcció d’una residència d’avis, un poliesportiu o un Centre d’Atenció Primària mai han estat escoltades. A l’última reunió de la Taula hi van assistir 4 entitats i els 5 partits polítics amb representació a l’Ajuntament, en un organisme que va arrancar amb la participació d’una desena d’entitats i que s’haurà de renovar passades les eleccions.

Al passat ple de febrer d’ara fa tres anys, l’oposició va presentar una proposta per reclamar un pressupost per a la Taula de Ca n’Anglada. Una iniciativa que no es va aprovar perquè el barri gaudia de diferents programes i inversions des de diferents departaments i institucions. Els projectes presentats a la Taula han de gaudir del màxim consens entre els seus representants. L’Ajuntament canalitza les propostes i les ajusta als diferents programes i actuacions municipals. Amb tot, alguns veïns no veuen complertes les seves expectatives per a Ca n’Anglada.