Ciutadans demana més agents de Policia Municipal

L’Ajuntament de Terrassa va convocar, aquest 2022, 45 places noves d’agent de Policia Municipal. El grup municipal de Ciutadans, però, adverteix que, un cop passats els processos de selecció, “és probable” que no s’arribi a aquesta xifra. És per això que el partit taronja demana al consistori que l’any que ve convoqui 20 places de Policia Municipal més el nombre de places que no s’hagin pogut cobrir aquest any.

Aquesta és una de les propostes de resolució de Ciutadans al ple del mes de novembre, que també inclou la petició que l’Ajuntament adquireixi nous suports per a les càmeres unipersonals que duen els agents. Els que hi ha, ha explicat la portaveu Isabel Martínez, no funcionen correctament.

D’altra banda, Ciutadans també demana una revisió del pla de reparació de carrers anunciat a l’octubre per tal d’incloure altres barris on hi ha, diu, una manca d’inversió en manteniment històrica, com poden ser Can Parellada, Can Gonteres o Guadalhorce. A més, també portarà al ple una proposta de suport a les escoles bressol privades i demanarà la instal·lació d’una pantalla gegant per seguir els partits de la selecció espanyola al mundial de Qatar.