Ciutadans demana que Can Parellada tingui un punt estable pel Bibliopunt

El grup municipal de Ciutadans a l’Ajuntament de Terrassa presentarà en la Junta de Portaveus d’aquest dilluns un acord per a l’elaboració d’un pla de foment de la lectura. La proposta es fa coincidir amb aquest mes d’abril en el qual se celebra la Diada de Sant Jordi.

La formació taronja considera que és important reivindicar la lectura en totes les etapes del sistema educatiu, i també entre la població adulta. Aprofitant la seva presència a la plaça Ibèria, el portaveu de Ciutadans, Javier González, proposa que passi a ser estable el servei de ‘Bibliopunt’ de Can Parellada …

Can Parellada va estrenar fa dos anys el primer Bibliopunt de la ciutat. Es tracta d’una extensió del servei que ofereix la Biblioteca del Districte 3, de la qual en depèn, amb l’objectiu d’acostar la cultura i sobretot la lectura a un dels barris més perifèrics de la ciutat.

Ciutadans també proposa que s’ampliï el servei de ‘Bibliopunt’ a la piscina de Vallparadis en horari d’estiu. A més, que s’estudiï la possibilitat d’engegar una plataforma de préstecs digital i que s’estableixi col·laboració entre la xarxa de Biblioteques municipals i l’Arxiu Municipal.