Ciutadans denuncia un “ús partidista” de Ballart i el seu partit del material gràfic municipal

Ciutadans denuncia, amb una proposta de resolució que presentarà al ple, un “ús partidista” que fa l’alcalde, Jordi Ballart, per a les seves xarxes socials, de material gràfic de propietat municipal. Una pràctica que, segons el grup taronja, també faria el seu partit, Tot per Terrassa.

Ciutadans ha comprovat que les fotografies d’alguns actes com la Mitja Marató, la visita de la consellera a Prodis o la final femenina del Campionat de Catalunya s’han publicat abans a les xarxes socials de l’alcalde i del seu partit que en el repositori Flickr, on l’Ajuntament hi penja totes les imatges i documents oficials per a l’ús públic.

D’altra banda, Ciutadans presenta una proposta per millorar la informació en les obres públiques. Una segona per poder pagar amb Bizum els tributs municipals i una altra per revitalitzar el comerç amb bonificacions de les zones blaves. Finalment, el grup taronja aposta per l’equitat educativa amb una prova pilot de la Fundació Empieza, amb la figura del mentor, en centres educatius determinats.