Ciutadans: “El govern local ha condemnat a mort la Taula del Futur de Ca n’Anglada”

En l’últimes reunions sobre Ca n’Anglada hem pogut constatar el nul interès del govern municipal per impulsar els projectes de les entitats del barri”. Així ho ha explicat el portaveu del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Terrassa, Javier González, després d’una ronda de contactes amb entitats i veïns del barri. González ha denunciat que “el govern format per Tot per Terrassa i ERC ha participat de les reunions només per a complir amb l’expedient” i també ha assegurat que “després de tres anys el govern no ha liderat les reunions, ni ha facilitat l’aprovació de projectes ni ha presentat alternatives als veïns”.

La Taula, avui dia, ha deixat de ser “un òrgan funcional” i la formació taronja, a través del seu portaveu, ha exposat que “els projectes que es presenten són rebutjats i els que es realitzen en el barri són gestionats pel govern al marge de la Taula i fora de qualsevol àmbit participatiu”. González ha sentenciat que “el govern mareja la perdiu i fa perdre el temps als tècnics municipals i als veïns” els qui estan “a l’espera que la Taula es dissolgui per avorriment”.

El portaveu taronja proposa al govern “que es prengui de debò el treball de les entitats presents a la Taula i resolgui els problemes que arrossega el barri des de fa massa anys”. Considera que “és inadmissible que intentin fer veure que fan alguna cosa quan es constata que els incomoda aquest fòrum de treball, la prova més clara és que per tercer any consecutiu la Taula no disposarà de finançament per a executar els seus projectes en els pressupostos de 2022”.

Finalment, González ha conclòs que “per a Ciutadans és clara la intenció del govern, si en els majors pressupostos de la història de Terrassa no hi ha una partida per a solucionar els problemes de Ca n’Anglada, no n’hi haurà mai”, i ha afegit que “aquesta és la prova que els interessos de TxT no passen per col·laborar amb les entitats crítiques i que l’interès dels independentistes d’ERC no passa per parar esment a l’àmbit local