Ciutadans engega la seva campanya pel 10N amb el lema “Espanya en marxa”

Ciutadans de Terrassa ha enganxat cartells amb el lema “Espanya en marxa” pels carrers de la ciutat per donar el tret de sortida a aquesta curta i atípica campanya electoral per les eleccions generals del proper 10 de novembre. Des del partit taronja s’explica que “està en mans dels votants decidir si ens volem instal·lar quatre anys més enrocats en el bipartidisme i l’immobilisme”. També insisteixen en aconseguir un gran pacte nacional en aquells temes transversals que afecten a tots els ciutadans i que, a dia d’avui, estan a la cua d’espera.

Ciutadans explica que aquest pacte nacional ha de centrar-se en l’educació, amb un model sense desigualtat, amb la sanitat, igual per a tots i amb una targeta sanitària única, en una lluita en contra de la corrupció, o en un Pacte d’Estat contra la despoblació.

El partit de Rivera també parla de desbloqueig pel que fa al panorama polític i es situen com “la força clau per tirar endavant les reformes que necessita Espanya” per un millor futur i per esborrar el desencant de molts ciutadans que veuen com el país no avança.