Javier González

Ciutadans insistirà en la finalització de la Ronda Nord en la trobada amb Juli Fernández

El conseller de Territori de la Generalitat de Catalunya, Juli Fernández, visitarà l’Ajuntament de Terrassa el dimecres 11 de gener. En el marc d’aquesta trobada, el portaveu del grup municipal de Ciutadans, Javier González, ha fet públic que participarà en la recepció institucional per: “recordar-li la posició de la ciutadania de Terrassa respecte la finalització de la Ronda Nord”.

El polític ha fet pública aquesta posició després que al setembre Ciutadans aconseguís aprovar al Parlament de Catalunya una moció per acabar la Ronda Nord i millorar les connexions entre Terrassa i Sabadell, en la línia de les successives propostes de resolució aprovades al ple municipal amb el vot favorable de tots els grups, menys Esquerra Republicana (actual soci de govern amb Tot per Terrassa).

González assegura que farà arribar a Juli Fernández: “la necessitat de deixar de banda els interessos partidistes d’Esquerra per fer cas al veïnat de Terrassa i al seu teixit econòmic i comercial”. Segons la formació taronja, la finalització de la Ronda Nord és una reivindicació històrica de Ciutadans però, sobretot, de la ciutat “i compta amb el suport del Parlament de Catalunya i dels Ajuntaments de Terrassa i Sabadell”.