ciutadans javier gonazález

Ciutadans no dóna suport a la moció proposada pel PSC perquè s’oblida dels principals responsables de l’1-O

El portaveu municipal de Ciutadans a Terrassa, Javier González, ha expressat el seu rebuig a la moció presentada pel PSC perquè “han passat per alt qui van ser els principals responsables” dels fets succeïts el passat 1 d’octubre.

Des de la formació taronja “ens haguéssim sumat a aquesta moció, si des del PSC haguessin reconegut la responsabilitat del govern de la Generalitat i el president, Carles Puigdemont, d’haver comès actes il·legals després de la suspensió del Tribunal Constitucional del referèndum d’autodeterminació, i que van portar als cossos de seguretat a obeir el mandat judicial”, ha assenyalat González.

“Des de Ciutadans lamentem les lesions produïdes en els desallotjaments dels col·legis electorals patides pels ciutadans i els funcionaris dels cossos policials, i mostrem la més profunda solidaritat amb tots els ferits”, ha remarcat el portaveu de C’s Terrassa.

Finalment, González ha posat l’accent en què “el senyor Puigdemont ha aconseguit fracturar a la societat catalana amb les seves actuacions il·legals, al mateix temps que ha posat en risc l’estabilitat econòmica i social de Catalunya i de tota Espanya”.