Ciutadans porta al ple una proposta per adequar els parcs infantils al reglament

Ciutadans portarà al ple municipal una proposta per a la millora dels parcs infantils de la ciutat. El grup taronja ha repassat l’estat d’aquests equipaments a l’open data municipal i ha vist que n’hi ha uns quants que no compleixen el reglament en dos aspectes relatius a la seguretat: elements de separació per aquells que estiguin a menys de 30 metres del trànsit rodat i un sòl amb material que absorbeixi els cops.

La regidora Isabel Martínez ha posat com a exemple d’un parc que no compleix aquestes mesures, el de la plaça del Tint; i un que sí, el del carrer Núria. Ciutadans també demana que tots els barris tinguin la mateixa oferta de parcs infantils en relació a la seva població menor de 12 anys.

Ciutadans també demana posposar la reorganització de la policia de barri per al mes de juliol, quan s’incorporaran set agents nous; millorar la participació efectiva de la ciutat de Terrassa en la Setmana Europea per a la Prevenció de Residus. Per últim els taronges proposen que a partir del 2022 es replanti l’avet de Nadal del Raval de Montserrat en comptes d’enviar-lo al compostatge.