Ciutadans presenta al Ple cinc propostes de resolució i dos acords de Junta

Ciutadans vol establir un protocol d’actuació per a la prevenció de les ocupacions delictives. Arran del recent cas del carrer Sant Marc, els taronges denuncien el retard de l’actuació municipal tot i que alguns veïns ja havien denunciat l’ocupació d’habitatges. D’altra banda Ciutadans demana unificar tota la informació sobre ajuts i subvencions al portal Open Data, facilitar l’accés a totes les entitats i que tota la informació relativa estigui disponible en un sol suport.

També que en els cicles formatius del «Treballa Terrassa» vol que s’inclogui el grau d’incersió laboral dels estudis que han d’escollir els joves. Finalment Ciutadans insta en una moció a que, com ja han fet 13 Comunitats Autònomes, demanar equips mòbils militars per al suministrament de les vacunes contra la Covid en equipamants especials. Una actuació que segons ells, evitaria desplaçaments d’un ja saturat servei sanitari. També insten a l’Agència Tributària de Catalunya a enviar l’impost sobre les emissions a l’atmosfera amb els idiomes oficials a Catalunya.

Pel què fa als dos acords de la Junta de Portaveus, el grup proposa adaptar la normativa terrassenca a la recent llei aprovada pel Congrés sobre el Benestar Animal. També proposen impartir a veïns i entitats la normativa europea que regula la seguretat en les atraccions inflables. Arran de la mort de dues nenes a València, Ciutadans vol que s’incrementin les inspeccions en aquest tipus d’instal·lacions.