Ciutadans presenta tres propostes al ple extraordinari sobre seguretat

El grup municipal de Ciutadans presentarà tres propostes de resolució al ple extraordinari sobre seguretat del pròxim dimarts 24 de gener. Un ple promogut pel partit dels socialistes. L’equip taronja repeteix dues propostes presentades en plenaris anteriors, una de rebutjada i una altra d’aprovada. Ciutadans reclama millorar els recursos materials de la Policia Municipal en la tramitació de consultes i denúncies.

També volen crear una oficina d’afectats per les ocupacions, una proposta rebutjada el passat ple de maig. Els taronges volen un espai que centralitzi les queixes dels afectats i buscar una solució global a la problemàtica. Finalment, Ciutadans vol destinar un milió d’euros del superàvit del pressupost d’aquest any a millorar les zones insegures de l’espai públic. Amb un urbanisme més amable i una neteja i il·luminació òptimes que disminueixi la sensació d’inseguretat dels veïns.

També reclamen impulsar un pla director que estudiï el desenvolupament de la videovigilància, un punt que es va aprovar en un ple anterior.

La presentació de les propostes aquest dilluns ha coincidit amb l’estrena del nou logotip de Ciutadans, arran de la reestructuració de la direcció del partit, aprovada el cap de setmana.