JAVIER GONZÁLEZ CIUTADANS Cs

Ciutadans proposa l’exempció de la taxa de residus als autònoms

El portaveu d’Grup Municipal de Ciutadans (Cs), Javier González, ha anunciat que el seu grup està treballant en una proposta de suport als treballadors autònoms de Terrassa per presentar-la al ple del mes de maig. González ha ressaltat la capacitat de sacrifici del col·lectiu en aquesta crisi. La formació taronja  creu  que es tracta d’un sector econòmic imprescindible en el fonament de la identitat col·lectiva des dels barris,  i que mereixen alguna cosa més que paraules de suport.

El portaveu lamenta que molts  autònoms han hagut de tancar durant la situació d’emergència sanitària i la tornada a la normalitat serà lenta i molt dura per a la majoria, afirma. González ha assenyalat que tot i que les competències municipals en l’àmbit laboral són escasses, es poden anar plantejant ajudes o excepcions en alguns impostos o taxes.

A tall d’exemple des de Ciutadans es proposa lliurar del pagament de la taxa de residus ja que s’han reduït considerablement. I ha afegit que davant la perspectiva d’un pacte de ciutat que consideren interessant, i sobre el qual ja estan treballant amb el govern municipal, propostes com aquesta s’han d’anar  implementant.