Ciutadans proposa mesures per promoure tots els eixos comercials més enllà del Centre

Ciutadans vol estendre a tots els eixos comercials mesures com el pla de xoc que el govern va acordar fa uns dies amb Terrassa Centre.

Entre les accions que plantegen, hi ha augmentar la freqüència de neteja dels contenidors, reforçar la vigilància de la Policia Municipal, reparar elements en voreres i calçades, oferir als clients trenta minuts gratuïts d’aparcament i incrementar les àrees exprés. És una de les tres propostes de resolució que duen al ple de divendres.

Ciutadans vol encara més estalvi energètic amb els llums de Nadal i proposa que no s’engeguin fins el 3 de desembre, una setmana més tard de l’habitual. Demanen horaris més limitats, de dos quarts de set de la tarda a dos quarts d’onze de la nit, excepte les nits de Nadal, Cap d’Any i Reis. Això sí, no volen que cap barri es quedi sense llums de Nadal i que tots siguin de baix consum.

La formació taronja també proposa modificar el reglament d’honors i distincions de la Policia Municipal, aprovat fa vuit mesos, per excloure de qualsevol reconeixement els càrrecs electes. La proposta arriba després que, la setmana passada, el cos donés una distinció a la tinent d’alcalde de Territori, Lluïsa Melgares.

Ciutadans proposa dos acords de junta de portaveus. Un per a que Terrassa formi part de la Xarxa de Ciutats Amigues de la Infància. L’altre per instal·lar, al poliesportiu de Can Jofresa o al Recinte Firal, una pantalla de gran format per veure els partits de la selecció espanyola al mundial de futbol de Qatar.