Ciutadans proposa un parc de seguretat vial per a usuaris de patinets

Ciutadans proposa la construcció d’un parc de seguretat vial per a usuaris de vehicles de mobilitat personal. La formació considera que, en no ser necessari tenir cap tipus de permís de conducció, molts usuaris circulen sense tenir unes mínimes nocions de circulació i de la normativa viària.

El partit taronja no concreta cap zona on habilitar aquest parc ni quin pressupost requeriria. Fins i tot obre la porta a que els elements siguin mòbils i es puguin traslladar temporalment a altres espais. La instal·lació, diuen, estaria a disposició de centres educatius i empreses per a fer-hi formació.

Al mateix temps Ciutadans reclama que s’actualitzi el pla de seguretat viària, caducat des de fa dos anys. Ja ho va demanar en una proposta al maig, amb altres acords que asseguren no s’han complert.

Ciutadans també presentarà aquest ple una segona proposta de resolució per a què l’Ajuntament insti els clubs esportius a evitar fitxatges d’equips sencers, especialment en el món del futbol. Ho consideren una pràctica abusiva, deslleial i antiesportiva.