Ciutadans qüestiona l’externalització de la gestió del Centre d’Atenció d’Animals Domèstics

La regidora del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) Terrassa, Isabel Martínez, ha anunciat que la seva formació veu “inviable la intenció de la regidoria de Benestar Animal d’externalitzar la gestió del Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Companyia (CAAD). Les primers conclusions  de la memòria, elaborada per la Comissió d’Estudi del model de gestió del CAAD, aposten per continuar amb el model de gestió actual”, afegeix.

La regidora de Ciutadans ha detallat que “la Comissió es reunirà la setmana que ve amb un avanç de l’informe tècnic de la Comissió d’estudi de la forma de ad hoc per la regidoria de Benestar Animal que continua insistint en el canvi de model del servei”. Martínez ha declarat que “hi ha una obstinació de la regidoria de Benestar Animal per a externalitzar el CAAD malgrat que les conclusions avançades pels tècnics avalen un model de servei municipal que funciona bé”. Així doncs, la regidora taronja ha denunciat “que s’obviïn d’aquesta manera les recomanacions tècniques i que es continuï mantenint com a exemple la gestió de Sabadell, que ha estat descartada pels tècnics per ser molt diferent de la nostra ciutat, amb característiques, estructures i costos molt diferents”.

D’altra banda, la regidora taronja lamenta “que la insistència de la regidoria de Benestar Animal per externalitzar aquest servei municipal pugui traslladar la falsa sensació a la ciutadania que els actuals treballadors del CAAD no proporcionen l’acompanyament i cures que els nostres animals de companyia mereixen”.

Finalment, Martínez ha destacat la necessitat d’“avaluar quina és la forma més adequada i eficaç que es promoguin directrius de millora en el servei per a la protecció i cura dels nostres animals de companyia des de la regidoria de Benestar Animal, sense que això resulti en un servei més car i insostenible tècnicament i econòmicament”.