Ciutadans s’abstindrà en l’aprovació dels pressupostos per al 2021

El grup municipal de Ciutadans s’abstindrà en el pròxim ple extraordinari per aprovar el projecte de pressupostos que proposa l’Equip de Govern per al 2021. Els taronges volen contribuir així a la unitat política per lluitar contra la Covid, en un any amb els números marcats per la pandèmia. Segons la gestió que faci l’Ajuntament dels més de 3 milions d’euros retinguts i del compliment de les promeses, a Ciutadans confien que els pressupostos pel 2022 i el 2023, siguin l’autèntic rellançament de la ciutat.

Ciutadans critiquen sobretot les àrees de Promoció Econòmica i Educació tot i que s’han felicitat per la intruducció de les seves aportacions al projecte final. Tot i això consideren desorbitada l’aportació de 2,2 milions d’euros a la construcció de l’institut escola Sala i Badrinas, una competència de la Generalitat.

Ciutadans proposa ajuts a la ventilació dels locals d’oci nocturn i mesures de suport al petit comerç, com les escoles bressol privades, cinc de les quals han hagut de tancar. També estaran amatents a les inversions en seguretat, serveis socials i salut, així com en la neteja, la digitalització municipal i la sostenibilitat del municipi.