Ciutadans Terrassa vol que la Generalitat reprengui les converses amb AENA per impulsar l’ampliació de l’Aeroport d’El Prat

El Grup Municipal de Ciutadans (Cs) Terrassa sol·licitarà al Ple Municipal del mes de setembre que la Generalitat reprengui “sense dilació” les converses amb AENA per a impulsar el projecte d’ampliació de l’Aeroport de El Prat”.

El regidor de Ciutadans, David Aguinaga, considera que és necessari “que la tercera ciutat de Catalunya en nombre d’habitants es posicioni a favor de l’ampliació de l’aeroport”. L’edil taronja ha assenyalat que “la negativa del Govern per a fer efectiva de manera immediata les inversions ha evidenciat la poca sintonia entre els membres del govern i ha posat en perill la creació de llocs de treball i el futur econòmic de Catalunya, també de ciutats com Terrassa donada la seva proximitat i pes econòmic”. Ciutadans Terrassa aposta per un projecte que “pot reactivar l’economia catalana després dels efectes soferts en el context de la COVID-19”.

D’altra banda, Aguinaga ha remarcat la necessitat que “totes les parts negociadores compleixin amb les mesures compensatòries en matèria mediambiental que estaven previstes i que havien de tenir el vistiplau de la Comissió Europea”.

Finalment Ciutadans ha apel·lat a la resta de formacions amb representació en el consistori a sumar-se donant suport a la seva proposta.