Ciutadans trasllada 60 propostes al Pacte de Ciutat

Incrementar la dotació del programa “Treball als barris”, augmentar el suport a les polítiques sobre conciliació laboral en l’era post-Covid i millorar l’àmbit comercial i d’empresa a la ciutat desencallant aspectes del pla urbanístic. Són tan sols algunes de les 60 propostes que el Grup Municipal de Ciutadans (Cs) ha proposat al Pacte de Ciutat.

“Tots els partits s’han mostrat generosos a l’hora d’aportar idees, nosaltres ho hem fet fruit del treball dels afiliats de Ciutadans, però són per a la ciutat”, assenyala el portaveu del Grup Municipal, Javier González, que llença aquest missatge davant l’affaire entre Tot per Terrassa i el PSC. “No ens va semblar adequat que l’alcalde es fes ressò d’uns suposats insults cap a la seva persona en boca de regidors d’aquest ajuntament. Les seves aparents disculpes queden ofegades en un missatge en xarxes que convida a pensar en tot el contrari, encara que és el PSC qui les ha d’acceptar. De moment, continuarem treballant pel Pacte de Ciutat, entre altres raons perquè Tot per Terrassa no és Terrassa”.

González ha remarcat que és condició necessària la participació de tots els grups polítics amb representació l’ajuntament i ha afegit que això “és només el preàmbul a la participació de la ciutadania en la projecció de Terrassa més enllà de la Covid-19”.