CK Vallparadís i KC Barcelona lluitaran per fer-se amb la Copa Catalana

El CK Vallparadís s’ha classificat per a la final de la Copa Catalana “A” de corfbol. Diumenge el conjunt egarenc va superar el Platja d’Aro KC, en la segona semifinal disputada a Vacarisses, per 22 a 10.

El seu rival en la final, que tindrà lloc el proper diumenge (13.00h) a Montcada i Reixac, serà el KC Barcelona, que va derrotar el CK Badalona en l’altra eliminatòria per 26 a 18.

Un bon inici del Vallparadís va encarrilar la victòria en la semifinal contra el conjunt barceloní, en un partit que es va veure interromput durant un quart d’hora per un problema tècnic en l’enllumenat del pavelló.

Un cop resolta l’avaria, el quadre dirigit per Miguel Ángel Tobaruela va seguir dominant amb joc ràpid en la circulació de la pilota, bon treball defensiu i encert de cara a cistella. A la mitja part el Vallparadís ja guanyava per 12 a 3, un coixí que va saber administrar al llarg de tota la segona meitat.

Els filials del CK Vallparadís i del KC Barcelona també disputaran diumenge (11.00h) a Montcada i Reixac la final de la Copa Catalana “B”.  El conjunt terrassenc va superar el CK Castellbisbal “B” per 12 a 17 i el quadre barceloní va fer el mateix amb el Sant Llorenç KC per 7 a 8.