Clar triomf de la selecció espanyola masculina de waterpolo davant Alemanya

La selecció espanyola masculina de waterpolo ha derrotat aquest dimarts Alemanya per 16 a 7 i ha segellat la seva classificació per a la Final de la Fase Europea de la World League. El partit s’ha disputat a les instal·lacions del CN Atlètic-Barceloneta.

El conjunt dirigit per David Martín, amb els jugadors del CN Terrassa Jordi Chico i Alberto Barroso i el també egarenc Álvaro Granados (Atlètic-Barceloneta, ha estat molt superior i ha sentenciat el partit al descans, al qual s’ha arribat amb 8 a 0, en una clara exhibició tant ofensiva com defensiva.

La selecció germànica ha tardat vint minuts en marcar, situant el 10 a 1. Tot i així el combinat espanyol ha seguit intens fins el final. Barroso i Granados han anotat tres gols cadascun, tot i que el màxim realitzador i MVP del matx ha estat Roger Tahull, amb sis.

En acabar el partit  quinze internacionals absoluts, entre ells Granados, Barroso i el també terrassenc Bernat Sanahuja (CN Sabadell), han rebut diferents medalles del COE i Medalles Extraordinàries al Mèrit Esportiu de la Federació Espanyola de la temporada 2020-2021.

Distincions Waterpolo

Distincions, al final del partit (Font imatge: RFEN)