Clarity, Polarimetrics i Trisquel, finalistes al Premi Cambra a la Millor Iniciativa Emprenedora

Clarity Stethoscope SL (Sant Cugat del Vallès), Polarimetrics (Terrassa), Trisquel (Terrassa) són els tres projectes finalistes en la categoria de Millor Iniciativa Emprenedora dels Premis Cambra 2024.

Aquesta és la segona edició que incorpora aquesta distinció especialment dirigida a empreses emergents i a noves iniciatives empresarials.

Clarity Stethoscope SL és un projecte liderat per Inés Alejandra Betancourt Torres i Jacqueline Torres, dins de l’àmbit del disseny de dispositius mèdics.

Polarimetrics és un projecte liderat per Pau Santos Vives i Noel Rodrigo, en el sector d’activitat de fabricació d’instruments d’òptica i equip fotogràfic.

Trisquel IA Wellness és un projecte liderat per Nerea González i Óscar Jiménez, en l’àmbit de la salut mental i tecnologia.

El projecte guanyador d’entre els tres finalistes es triarà per votació dels assistents durant la celebració dels Premis Cambra 2024. Serà el dia 11 de juliol a Matadepera.

El jurat de preselecció del Premi Cambra 2024 a la Millor Iniciativa Emprenedora ha estat integrat pels membres del Grup Plató Innovació de la Cambra de Comerç de Terrassa.

Un total de vuit candidatures han concorregut en aquesta edició en aquesta categoria. Pròximament, es donarà a conèixer el Premi Cambra a la Trajectòria Empresarial.