Clars triomfs dels dos sèniors de voleibol del CN Terrassa davant l’Igualada i el Molins

Sisè triomf per al sènior masculí de voleibol del CN Terrassa a la Segona Catalana. En un partit molt disputat a tres sets, el quadre dirigit per Vicky Cenalmor es va imposar a l’Igualada a l’Àrea Olímpica i segueix la seva trajectòria per classificar-se per als play-off d’ascens a la Primera Catalana.

L’equilibri va ser constant en el primer parcial, amb pocs errors no forçats dels dos equips, però els egarencs van acabar guanyant per 26 a 24. Emportar-se el primer set va augmentar la confiança i motivació locals, que van vèncer els dos següents temptejos per 25 a 20 i 26 a 24. El CN Terrassa és segon del seu grup amb 17 punts.

Triomf del femení

El CN Terrassa femení també va guanyar, però a la pista del CV Molins per 0 a 3, i ocupa també la segona plaça del grup “C” a la Segona Catalana.

Les egarenques van ser clarament superiors i van basar el seu joc en una bona defensa i clares accions als contraatacs. El primer set va ser de clar domini visitant (14-25), una regularitat que es va mantenir en el segon (18-25). Només en el tercer hi va haver certa resistència local (24-26). Després d’anar a remolc en aquest parcial, dos punts seguits van acabar donar el set i el triomf.