Claudia Abad, procedent del CN Mataró, primer fitxatge de l’equip femení de waterpolo del CN Terrassa

Primer fitxatge de l’equip femení de waterpolo del CN Terrassa per a la propera temporada. Es tracta de Claudia Abad, jugadora madrilenya de 23 de anys, que ha militat enguany en el CN Mataró.

Abad, que pot jugar en qualsevol de les posicions de l’arc, destaca pel seu físic i la seva velocitat. A més compta amb experiència internacional amb el conjunt mataroní i també de la seva estada als Estats Units, on va acabar en quarta posició amb la Universitat d’Arizona State. Amb anterioritat va militar a les files del CN Madrid Moscardó, on va coincidir amb Ángela Ruiz, un dels fitxatges del CN Terrassa la temporada passada.

El tècnic Xavi Pérez explica que Abad arriba per fer créixer l’equip. “És una jugadora molt completa i té molta velocitat, un aspecte que ja hem explotat força aquesta temporada i en el qual volem seguir incidint. A més, treballa molt i molt bé, virtut que ha estat clau en decidir la seva incorporació, així com les ganes i la il·lusió que m’ha transmès”.

Per la seva banda, la jugadora madrilenya assenyala que disposa de “molt bones referències del club. L’Ángela Ruiz m’ha parlat molt bé. Jo valoro molt la feina als entrenaments i m’ha comentat que aquí es treballa de valent. La veritat és que les seves impressions m’han impulsat a prendre la decisió”.

Amb la selecció espanyola, Abad va penjar-se la medalla de bronze al Campionat d’Europa Júnior que va celebrar-se a Madrid l’any 2011.

[Font Imatge: Josep Arnau / Atelier Photos]