Clàudia Cabero obre divendres un nou cicle de concerts gratuïts al Kau de les Fades

El Kau de les Fades convida a gaudir d’un nou cicle de 4 concerts en què aposta pel talent local i per propostes inèdites a Terrassa. El programa abarca diversos gèneres: folk, flamenc, música d’arrel, pop-rock, soul i mestissatge.

 El concert del músic terrassenc afincat a Madrid, Litus, és un dels més esperats ja que no actua a la ciutat des de fa més d’un any. Andrés Hidoque, serà l’altre cap de cartell de Terrassa. Raquel Lúa i Amaia Miranda actuaran per primera vegada a Terrassa amb ressenyes que les situen com a joves promeses del folk mediterrani actual, mentre que la barcelonina Clàudia Cabero oferirà un repertori de música d’autor acompanyada de la guitarra i una estació looper.

Precisament el primer concert del cicle anirà a càrrec de la barceloninae Clàudia Cabero, una original proposta de veu i guitarra amb efectes “loop”. El seu directe és una proposta “inter-gènere-cional” amb la veu com a protagonista, amb molta arrel i tradició, de caràcter íntim i proper. Tot plegat, amb la seva guitarra i el looper d’acompanyament.El seu repertori és molt eclèctic: des d’estàndars de jazz fins a fados. Incorpora versions ‐ més o menys lliures‐, fusionismes (barreges de cançons fusionades, reinterpretades, desgranades), i també cançons pròpies. Als seus concerts incorpora una estació looper, es tracta d’una joguina tecnològica que li permet donar la volta a cançons que, de tan escoltades, ja ens són populars, i en crea de noves, construint-les literalment en directe, experimentant i improvitzant.

Melic (2018) és el primer àlbum de la cantautora Clàudia Cabero. Es tracta d’una fotografia sonora de cinc cançons en català i portuguès, escrites i arranjades per la cantant. Les músiques d’arrel tradicional vertebren tot el treball.

Tots els concerts del Kau de les Fades es faran els divendres de juliol, són gratuïts i comencen a les 10 de la nit.

[Imatge: Aitor Rodero]