Claudia Villalba, del Gimnàstic Terrassa, campiona d’Espanya en Via Olímpica

El passat cap de setmana va finalitzar a la ciutat de València el Campionat d’Espanya de Gimnàstica Artística, amb la presència d’un nombre molt important de gimnastes. El Gimnàstic Terrassa va tenir un nodrida representació amb 33 gimnastes en categoria femenina i 7 en masculina.

Destaca sobretot el gran èxit aconseguit en Via Olímpica nivell 9 (júnior), en la qual Claudia Villalba es va proclamar campiona d’Espanya. A més, l’egarenca va obtenir tres medalles per aparells, l’or en salt i terra i la plata en barra. Gran actuació també de Clara Navarro, que va acabar tercera i es va penjar la medalla d’or en assimètriques.

Després del Mundial júnior i el Campionat d’Espanya, totes dues gimnastes competiran ara al Festival Olímpic de la Joventut Europea a Bakú, complint així amb totes les expectatives que s’havien fixat a principi de curs.

Resta de premiats

En categoria masculina, els representats de màxim nivell del Gimnàstic Terrassa van ser Oriol Rifà i Mika Servian en Via Olímpica nivell 8 (juvenil). Rifà va completar una bona competició i només una mala execució en paral·leles el va deixar fora del podi. Va finalitzar en cinquena posició de la general i va aconseguir la medalla d’or en cavall d’arcs. Servian va cloure en dotzena posició.

Sergio Kovacs, en nivell 7, va finalitzar vuitè, aconseguint l’or en barra fixa. En base 4, Francesc Barrera es va proclamar campió d’Espanya i es va penjar la  plata en terra i paral·leles. L’altre metall va ser per a Lucía González, en base 1 femenina, que va penjar-se el bronze en barra.