Gimnàstica Terrassa Subcampió Espanya Nivell 5 Via Olímpica

Claudia Villalba, tercera al Campionat d’Espanya de gimnàstica artística

El Club Gimnàstic Terrassa va ser un dels clubs participants al Campionat d’Espanya individual i de clubs celebrat a Pamplona fins aquest passat dilluns. De la delegació egarenca cal destacar la gran actuació de Claudia Villalba en Via Olímpica nivell 10 (sènior). La gimnasta es va fer amb la tercera posició, consagrant-se en l’elit de la gimnàstica estatal, només per darrera de les olímpiques Roxana Popa (Cantos Alcorcón) i Alba Petisco (Les Moreres).

Villalba va tenir una gran regularitat en tots els aparells, en els quals ha ratllat a un gran nivell. Prova d’això són les medalles de plata en terra, bronze en barra i la quarta posició en asimètriques i salt. Va ser la seva millor competició com a sènior, amb una puntuació de 51,501 punts.

El Gimnàstic Terrassa va comptar en aquest mateix nivell amb Clara Navarro, que no va aconseguir la mateixa regularitat que la seva companya. Va patir una forta penalització en asimètriques que li va fer perdre moltes opcions, finalitzant en la catorzena posició.

Resta de categories

En Via Olímpica nivell 9 (júnior) el resultat més destacat el va assolir Oriol Rifà, en masculina, que va aconseguir la medalla de bronze en cavall d’arcs, i es va quedar a les portes de la medalla en barra fixa, en la qual va finalitzar en quarta posició. En la general ha aconseguit la setena posició.

Cal destacar igualment els resultats en Via Olímpica nivell 5. El Gimnàstic Terrassa es va proclamar subcampió d’Espanya, amb Laura Garcia, Noa Granados i Victoria Valeros. Garcia va brillar en asimètriques, aparell en el qual es va proclamar  subampiona d’Espanya, i va finalitzar setena en la general. En Via Olímpica nivell 1, Sofia Boada es va proclamar campiona d’Espanya en asimètriques penjant-se l’or.

Gimnàstica Terrassa Subcampió Espanya Nivell 5 Via Olímpica

Subcampionat d’Espanya en nivell 5 per a Laura Garcia, Noa Granados i Victoria Valeros