Climent Palet, protagonista al dinar de patrocinadors de la Mitja Marató de Terrassa

El passat divendres es va celebrar al Restaurant La Terrassa del Museu el tradicional dinar de patrocinadors que ofereix l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT). L’acte es va iniciar amb el passi d’un vídeo resum de les diferents edicions celebrades de la Mitja Terrassa.

A continuació el seu president, David Otero, va agrair el suport envers la competició i es va emocionar quan va recordar l’ensurt que va patir l’egarenc Climent Palet, amb una aturada cardíaca: “Faltava un quilòmetre per a la fi quan un corredor que ja ha participat en nombroses edicions, en Climent Palet, va defallir, patint una aturada cardíaca. Gràcies a la ràpida atenció de l’equip de serveis sanitaris de la Mitja Marató, primer amb les maniobres de reanimació i posteriorment amb la utilització d’un dels desfibril·ladors es va estabilitzar al corredor per traslladar-lo ràpidament a Mútua Terrassa. Realment, el guanyador d’aquesta cursa ha estat en Climent”.

Otero va felicitar l’atleta, present en l’acte, per la seva recuperació, de la mateixa forma que va agrair Dani Pujol, sanitari, membre de l’organització i responsable de l’actuació amb el desfibril·lador, i als membres de l’organització, policia municipal que van intervenir en aquest incident. L’acte va finalitzar amb l’entrega de la memòria d’aquesta darrera edició, així com el lliurament del xec de 5.000 euros atorgat per CaixaBank a la Fundació Busquets, beneficiària solidària d’aquesta última Mitja.