Cloenda del programa “Casa d’Oficis” Treball als Barris amb l’entrega de diplomes als joves participants

Les finestres i els tancaments d’alumini dels vestidors del Poliesportiu de Ca n’Anglada i les zones enjardinades de la Plaça del Treball. Són dos dels projectes de rehabilitació i millora que han dut a terme els 16 joves que han format part del programa “Casa d’Oficis” de Foment de Terrassa dins del dispositiu Treball als Barris durant els anys 2017 i 2018.

Les Cases d’Oficis són programes específics que busquen la inserció laboral dels joves menors de 25 anys i que combinen la formació amb la pràctica remunerada en diferents oficis. Aquesta iniciativa se suma al projecte “Treball als Barris”, de dóna prioritat a les àrees d’especial atenció en matèria ocupacional. Per això, els nois són, majoritàriament, veïns de la Maurina i del Districte 2.

Aquest dilluns al matí, després de visitar els projectes que donaran servei a la ciutadania, s’ha fet també l’acte de cloenda del programa amb l’entrega de diplomes als joves menors de 25 anys que han combinat la formació amb la pràctica professional remunerada de professions emergents: la fusteria d’alumini i la jardineria. Dels 16 joves que van iniciar les 1.800 hores de formació i pràctica, molts d’ells ja han trobat feina.

A la visita i cloenda del programa han assistit el tinent d’alcalde de Desenvolupament Econòmic, Indústria i Ocupació, Manuel Giménez, la regidora d’Esports, Eva Candela i la gerent de Foment de Terrassa, Dolores Megías.