El Club Arquers Terrassa es renova per continuar creixent

El tir amb arc va com una fletxa a Terrassa malgrat la pandèmia. El Club Arquers Terrassa compta cada vegada amb més persones que volen emular Robin Hood o Legolas i que s’aficionen a un esport que aviat comptarà amb unes instal·lacions de primera a la ciutat.

I és que el club egarenc té al punt de mira la millora del seu camp de tir a Can Jofresa. Les obres van començar al febrer i permetran que les instal·lacions estiguin homologades. Tot i que les competicions oficials es fan a la gespa de la pista d’atletisme i al pavelló, això permetrà que els arquers puguin entrenar i competir en millors condicions.

El club compta actualment amb més d’un centenar d’arquers de totes les edats i nivells, una xifra que creix setmana rere setmana a través dels cursets d’iniciació que s’organitzen els dissabtes.

El material necessari per fer tir amb arc pot anar des dels 100 euros d’un pack bàsic fins als més de 2.000 si es vol competir, tot i que pels que vulguin provar-ho per primer cop el club cedeix el material.