Club Egara, Atlètic i CD Terrassa també apliquen l’ERTO a les seves plantilles per reduir l’impacte de la Covid-19

El CN Terrassa no és l’única entitat esportiva que ha tramitat l’Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació davant la situació actual per l’alarma sanitària provocada pel coronavirus. També ho ha fet oficial tres dels clubs d’hoquei herba de la ciutat: Club Egara, Atlètic Terrassa i CD Terrassa.

Per a l’entitat ratllada, en un comunicat, “la tramitació de l’ERTO provocarà suspensions temporals de contracte o reduccions de jornada per a tota la plantilla. Accions per protegir els llocs de treball i garantir la viabilitat financera de l’entitat”. L’Egara anul·la el 100% de les quotes de les escoles esportives del mes d’abril,  podrà ser ampliada als propers mesos fins a restablir l’activitat. Sobre la quota social, la rebaixa és d’un 30%, tot i que la durada de la crisi sanitària determinarà la continuïtat d’aquesta mesura.

Comunicat del Club Egara AQUÍ

L’Atlètic Terrassa també ha aplicat un ERTO parcial atès la situació d’excepcionalitat i que afecta a la majoria de la plantilla, segons resa el comunicat. També el club de Can Salas ha decidit aturar el cobrament de les quotes de les escoles esportives fins que la situació es normalitzi i congela tot el procediment de la quota d’instal·lacions fins reprendre l’activitat. D’altra banda, però, la nota assenyala que “com a entitat sense afany de lucre, tots els socis som responsables de la viabilitat i sostenibilitat del club. Per seguir mantenint els serveis mínims i els compromisos davant tercers, es mantenen els cobraments de les quotes ordinàries”. Pel soci que ho demani, l’Atlètic facilita el fraccionament en els pagaments.

Comunicat de l’Atlètic Terrassa AQUÍ

Dels clubs d’hoquei herba, l’últim en afegir-se ha estat el CD Terrassa. En el comunicat emès aquest dijous assenyala que amb “l’ànim de preservar la viabilitat de l’entitat i contribuir a la reducció de l’impacte econòmic s’ha tramitat l’ERTO per a la majoria de la plantilla i no es cobrarà la quota d’abril de les escoles esportives i d’aquelles activitats dirigides”. En la nota indica però que “cal mantenir les quotes ordinàries per fer front a les despeses generals i de manteniment tot i el tancament de les instal·lacions”.

Comunicat del CD Terrassa AQUÍ

[Font imatge: CD Terrassa]