Club Egara i Atlètic es veuen les cares per a un lloc a la Final Four masculina

Club Egara–Atlètic i Júnior–CD Terrassa són els creuaments dels equips terrassencs als quarts de final del play-off pel títol a la Divisió d’Honor Masculina, després que aquest diumenge s’hagi posat punt final a la fase regular. Les eliminatòries es disputaran aquest cap de setmana.

Ratllats i groc-i-negres, quarts i cinquens respectivament, es veuran les cares més d’hora del que és habitual, amb l’objectiu de buscar una plaça per a la final four que tindrà lloc al RC Polo. El conjunt de Siso Ventalló arriba a l’eliminatòria de quarts, després de perdre l’últim partit per 3 a 1 contra el Tenis de Santander, mentre que els homes de Dani Martín van golejar 7 a 3 el FC Barcelona.

L’eliminatòria de quarts és a doble partit al Pla del Bon Aire, sumant el còmput global dels gols. Dissabte el partit es jugarà a les tres de la tarda, mentre que diumenge serà a la una.

Per la seva banda el CD Terrassa, que ha acabat setè a la fase regular, es veurà les cares amb el segon, el Júnior, en un doble enfrontament a Sant Cugat. Tant el partit de dissabte com el de diumenge es jugaran a la una de la tarda. L’equip de Juanma Mas ha conclòs la fase regular empatant a 4 amb el SPV Complutense.

Els altres dos aparellaments de quarts són RC Polo-RS Tenis i Club de Campo-FC Barcelona, amb el doble partit a Barcelona i Madrid, respectivament.