Club Egara i Atlètic passen a la Final Four i el CD Terrassa en queda fora

La Final Four masculina d’hoquei herba tindrà els mateixos quatre participants de la temporada passada, Polo, Egara, Club de Campo i Atlètic, després dels quarts de final celebrats aquest cap de setmana. El CD Terrassa n’ha quedat fora.

El vigent campió de lliga, l’Egara, ha resol fàcilment la seva eliminatòria davant el Complutense. Dissabte golejava per 6 a 0 i aquest diumenge tornava a superar els madrilenys per 4 a 3. Pau Quemada i Lluís Mercadé, amb dos gols cadascun, han acabat donant la victòria al seu equip. En semifinals els ratllats es veuran les cares amb el Club de Campo, que ha eliminat el Tenis.

L’Atlètic ha hagut de lluitar de valent per passar a la Final Four davant un combatiu Júnior. Els de Dani Martín guanyaven dissabte per 1 a 0, amb un gol de Santi Ibáñez, i aquest diumenge ho feien per 2 a 1. Gabi Dabanch ha avançat els santcugatencs, empatant així l’eliminatòria, però Joan Tarrés i Albert Beltrán han capgirat el marcador en el segon temps. El Polo serà el rival a batre per un bitllet a la final.

Precisament els de Carlos García-Cuenca han eliminat el tercer representant egarenc, el CD Terrassa. Dissabte s’imposava per 3 a 1 i diumenge empatava a 1. Marc Miralles equilibrava el gol inicial de l’holandès Sander Baart.

Divendres, a Can Salas, arrenca la fase final pel títol de lliga.