Club Egara i Atlètic Terrassa empaten (2-2) en el primer clàssic de la lliga

Taules en el clàssic entre el Club Egara i l’Atlètic Terrassa disputat aquest dissabte. Els del Pla del Bon Aire guanyaven 2 a 0, però els de Can Salas han equilibrat el derbi i s’han emportat un punt. Els ratllats, amb un partit més, mantenen el lideratge amb 15 punts, tres més que els groc-i-negres.

Després d’un primer quart igualat i amb ocasions en totes dues porteries, l’equip de Ramon Sala s’ha avançat amb un penal córner transformat per Pau Quemada. Abans del descans, l’Egara ha ampliat distàncies amb una diana de Pepe Novell.

L’Atlètic, però, ha reaccionat en els dos últims quarts. Albert Beltran ha fet el primer per als de Xero Gasol en una jugada embolicada a pocs metres de la porteria local. I Santi Ibáñez, en una ràpida acció d’autèntic killer, ha establert l’empat definitu. Des del penal córner, Pepe Cunill i Quemada han pogut donar la victòria als seus respectius equips.

Per la seva banda el CD Terrassa és penúltim, amb 4 punts, després de perdre 2 a 0 amb la revelació de la lliga, el RS Tenis.