Club Egara i Atlètic Terrassa es podrien enfrontar en una hipotètica semifinal de la Copa del Rei

Júnior FC – Club Egara i Atlètic Terrassa – Sanse Complutense, en categoria masculina, i Club Egara – Real Sociedad, en femenina, han estat els aparellaments dels equips terrassencs als quarts de final de la Copa del Rei i de la Reina d’hoquei herba. El sorteig de les dues competicions, que acolliran les instal·lacions del RC Polo entre aquest divendres i diumenge, s’ha fet aquest migdia a l’Antiga Fàbrica Damm a Barcelona. Les mans innocents han recaigut en els dos seleccionadors nacionals, Max Caldas i Adrian Lock.

A la Copa del Rei es podria produir un duel terrassenc en semifinals, si els ratllats superen els santcugatencs i els de Can Salas fan el mateix amb la Complu. Per l’altre cantó del quadre jugaran el RS Tenis, que s’enfrontarà al RC Polo, mentre que el Club de Campo jugarà davant el FC Barcelona.

L’Egara, únic representant femení

El Club Egara és l’únic representant en categoria femenina. El conjunt d’Albert Massaguer es veurà les cares amb la Real Sociedad als quarts de final. En cas de passar ronda, les del Pla del Bon Aire s’enfrontarien a les vencedores d’un interessant duel entre el Júnior FC i el RC Polo. La resta d’aparellaments són Club de Campo contra Sardinero HC i UD Taburiente davant la Complutense.

El dissabte 13 de novembre tindran lloc les semifinals de totes dues competicions, mentre que les finals i els partits per la medalla de bronze es disputran el diumenge 14. Club Egara, en categoria masculina, i Júnior FC, en femenina, són els defensors dels títols de l’edició de l’any passat celebrada a les instal·lacions valencianes de Beteró.

Sorteig Copa Rei I Reina 2

Trofeu de la Copa de la Reina. El Júnior FC defensa títol