Clubs i partits polítics signen el Pacte de Ciutat pel Hockey

El Pacte de Ciutat pel Hockey s’ha fet oficial aquest dijous amb la signatura de totes les parts implicades: els quatre clubs de la ciutat (Atlètic Terrassa, Club Egara, CD Terrassa, Línia 22); l’associació Hockey per Terrassa i diversos partits polítics: tots els que tenen representació a l’Ajuntament (PSC, TeC, ERC, PDeCAT, Ciutadans i PP) excepte la CUP i amb l’afegit de Tot per Terrassa. L’objectiu era signar aquest pacte abans de l’inici de la campanya electoral i ho han aconseguit amb unes hores de marge, amb una trobada a la Casa Alegre de Sagrera.

El pacte proposa una sèrie de línies estratègiques per tal de promocionar aquest esport a la ciutat i fora d’ella. Des de Hockey per Terrassa, impulsora de l’acord, es qualifica d’històric aquest document.

El pacte considera l’organització del mundial de hockey del 2022 una fita estratègica i per això estableix que s’ha de garantir, des de tots els sectors, que Terrassa pugui presentar una candidatura sòlida.

La Federació Internacional de Hockey donarà a conèixer la seu del mundial el mes de juny, que es ratificarà a finals d’any.