CN Sant Andreu i CE Mediterrani, rivals del CN Terrassa a la Copa Catalunya de waterpolo

CN Sant Andreu, en categoria masculina, i CE Mediterrani, en femenina, seran els rivals dels dos equips sèniors del CN Terrassa a la Copa Catalunya de waterpolo 2019.

El conjunt de Dídac Cobacho s’estrenarà a la Piscina Pere Serrat als quarts de final, el dimecres 4 de setembre. Seran quatre eliminatòries a partit únic entre els vuit equips catalans que militaran en la màxima categoria estatal la propera temporada. Si els egarencs passen a semifinals, el seu rival sortirà del guanyador entre el CN Sabadell i el CE Mediterrani. Els altres dos aparellaments són l’Atlètic-Barceloneta contra el CN Barcelona i el CN Mataró enfront el CN Catalunya.

La fase final, tant les semifinals, partit pel tercer i quart lloc i el partit que decidirà el títol, estan programats pel 7 i 8 de setembre a la piscina Sylvia Fontana de Tarragona.

Categoria femenina

Per la seva banda el conjunt de Xavi Pérez arrencarà la competició el dimecres 18 de setembre a la piscina del CE Mediterrani. Si passés ronda, el seu rival en semifinals serà o CN Sant Andreu o CN Rubí.

A diferència del campionat masculí, el femení aplega els vuit equips catalans de Divisió d’Honor i els dos que militen a la Primera Divisió. El format contempla una fase prèvia amb dos enfrontaments, UE Horta contra CN Sant Feliu i AE Santa Eulàlia amb CN Catalunya, a doble partit els dies 10 i 12 de setembre.

La fase final de la competició se celebrarà el 20 i 21 de setembre a les instal•lacions del CN Montjuïc.