CN Terrassa, CB Granollers, CB Ripollet i Sferic, guanyadors del torneig sènior de pretemporada

El CB Granollers, el CB Ripollet, l’Sferic i el CN Terrassa van esdevenir els guanyadors del Torneig Sènior de Bàsquet de pretemporada que va organitzar el CN Terrassa durant el passat cap de setmana. La competició va aplegar un total de setze equips que es van distribuir en quatre categories.

En la categoria Sènior “A” Masculí, el títol va correspondre al CB Granollers, que va batre el CN Terrassa en semis (43-54) i el CN Caldes en la final (70-61). El conjunt amfitrió va ser tercer en derrotar el Bàsquet Sant Boi en la final de consolació (62-50).

Al seu torn, en la categoria Sènior “A” Femení, el CB Ripollet va proclamar-se campió en superar l’Espanyol en semis (54-42) i el CB Vilassar en la final (59-66). El CN Terrassa va aconseguir la tercera posició després de perdre contra el CB Vilassar per només un punt en semis (53-54) i de vèncer l’Espanyol (49-38) en el matx pel tercer i quart lloc.

Victòria per al CN Terrassa “B”

El CN Terrassa va assolir el triomf en categoria Sènior “B” Femení en guanyar el Bàsquet Sant Boi en semis (47-36) i el Bàsquet Ateneu Montserrat en la final (59-52). El CB Mollet va classificar-se tercer en derrotar el Bàsquet Sant Boi en el matx per la tercera plaça (45-36).

Sènior Femení B Torneig Pretemporada

Plantilla del sènior “B” del CN Terrassa, amb el títol assolit (Font imatge: CN Terrassa)

Finalment, en categoria Sènior “B” Masculí, l’Sferic va imposar-se en desfer-se del Sant Quirze BC en semis (67-38) i de batre el CB Mollet en la final (70-60). Els amfitrions van obtenir el tercer lloc en derrotar el Sant Quirze BC en la final de consolació (84-41).

Sferic Guanyador Torneig Cnt

Sènior “B” de l’Sferic, guanyador en la seva categoria (Font imatge: Sferic Bàsquet)