CN Terrassa, CE Sant Gabriel i UE Sant Andreu, guanyadors del 28è Torneig de Futbol Base

CE Sant Gabriel, CN Terrassa i UE Sant Andreu van ser els guanyadors del 28è Torneig de Futbol Base del CN Terrassa que va celebrar-se el passat cap de setmana. Després de dos anys sense poder-la celebrar per la pandèmia, la competició va gaudir d’una magnífica afluència de públic i d’un nivell de qualitat notable.

El CE Sant Gabriel va aconseguir el títol en categoria cadet per goal average després de guanyar el CN Terrassa (0-5) i d’empatar a zero contra el Júnior. El conjunt de Sant Cugat, al seu torn, va acabar segon en derrotar els amfitrions per 1 a 4.

El CN Terrassa va assolir un triomf històric en categoria infantil en vèncer els dos partits que va disputar. Va batre el CE Sant Gabriel per 2 a 1 i va superar la Damm per 4 a 3. L’equip cerveser va classificar-se en segon lloc després d’empatar a un gol contra el Sant Gabriel.

Triomf als penals

A diferència de les categories cadet i infantil, que van desenvolupar-se en format triangular, la categoria aleví va aplegar sis equips que van enfrontar-se en dues fases. En primer terme, va celebrar-se una lligueta de tots contra tots i, posteriorment, van jugar-se tres partits per definir la classificació final.

La UE Sant Andreu va adjudicar-se la victòria en la tanda de penals de la gran final després d’empatar a zero contra la Damm. Els quadribarrats van arribar-hi després de tancar la primera fase amb quatre triomfs contra la Damm (1-0), el CN Terrassa B (1-4), el Parets (0-4) i el Girona (2-4) i d’un empat a zero contra el CN Terrassa “A”.

El conjunt cerveser, al seu torn, havia superat el CN Terrassa “B” (1-5), el CN Terrassa “A” (0-1) i el Parets (7-0) i havia empatat a dos contra el Girona. En el partit pel tercer i quart lloc, el Girona va derrotar el CN Terrassa “A” per 2 a 0.

28è Torneig Futbol Base Cn Terrassa