CN Terrassa i JET Q Sport competeixen, però segueixen sense conèixer la victòria

Derrotes per a CN Terrassa i JET Q Sport a la Copa Catalunya i a la Primera Catalana Femenina, respectivament. El conjunt de Josep Miquel Bossacoma va tornar a fer un bon partit, però sense recompensa final davant el Platges Mataró, amb qui va caure per 71 a 61.

Les egarenques van competir a un gran nivell contra un dels equips més potents de la categoria, exhibint un ampli ventall de recursos ofensius en els dos primers quarts. A destacar Laia Riudavets, autora de 20 punts.  Al descans el marcador era de 32 a 31 per a les locals, però un desastrós tercer quart, 24 a 8, va acabar pesant en el desenllaç final. Els deu minuts de desconnexió de les egarenques no van equilibrar el bon rendiment ofert en l’últim quart. El conjunt de Bossacoma es manté últim, sense conèixer encara la victòria.

Fatídic últim quart

La JET Q Sport tampoc coneix el triomf a la Primera Catalana i segueix tancant la classificació del grup 2. En aquesta cinquena jornada l’equip de Carles Company va perdre per 57 a 44 amb el Samà Vilanova.

Les blaves van ratllar a un bon nivell al llarg dels tres primers quarts i van entrar al darrer per davant en el marcador, 32 a 37, però no van mantenir la regularitat en el seu joc en els últims deu minuts. Un parcial de 25 a 7 va acabar amb qualsevol somni de la JET de sumar la primera victòria a la lliga.