CN Terrassa i JET QSport hauran d’evitar el play-out en les dues últimes jornades

CN Terrassa i JET QSport hauran de lluitar en les dues últimes jornades per evitar el play-out a la Copa Catalunya femenina, després de les derrotes de dissabte. L’equip de Vicente Gómez va perdre per 37 a 43 al pavelló del Pla del Bon Aire davant el Bàsket Almeda, que s’està jugant l’accés a la Final a Quatre per pujar a Lliga Femenina-2.

Va ser un partit molt equilibrat, on els dos equips van estar més encertats en tasques defensives que no pas ofensives. Les egarenques van dominar el primer quart, però en el segon només van fer 2 punts. L’Almeda, amb més determinació de cara a cistella, va marxar al descans amb 13 a 19.

A la represa les de Gómez van millorar en atac. La responsabilitat va estar repartida en diferents jugadores i les locals afrontaven els últims deu minuts amb només dos punts de desavantatge, 26 a 28. En el darrer quart, però, el CN Terrassa va topar amb un rival amb major experiència en situacions límits i no va poder culminar la remuntada.

El CN Terrassa continua últim i està obligat, com a mínim, a guanyar diumenge el Roser ,un rival directe, per viatjar a Viladecans a la darrera jornada amb opcions d’evitar la promoció.

Precisament el conjunt de Jordi Justribó, en el seu retorn a Can Jofresa, va certificar la permanència en derrotar a domicili la JET QSport per 41 a 49. Les de Rafa Gutiérrez van anar sempre a remolc degut al seu pobre bagatge en el tir de camp. Només 5 punts en el primer quart van condicionar la resta del partit.

El Viladecans va saber gestionar un coixí superior als 10 punts davant una JET que va maquillar el marcador en l’últim quart. Les egarenques continuen vuitenes i un triomf en les dues últimes jornades certificaria ja la seva permanència. Diumenge rep el GEiEG, un equip que ja no s’hi juga res.