CN Terrassa i Mina renoven el conveni de col·laboració de suport a les escoles esportives

El Club Natació Terrassa, la Fundació Mina i Mina Aigües de Terrassa han renovat un conveni de col•laboració que vénen signant des del 2014 i que servirà perquè aquest 2018 continuï vigent. Mina, d’aquesta manera dóna suport, a les escoles de natació i waterpolo del club, amb una aportació econòmica i de materials esportius. Al seu torn el CN Terrassa cedeix espais de publicitat en diversos esdeveniments i subministrant informació de les activitats que realitzi Mina. En aquest sentit, per exemple, el club va acollir la mostra del Concurs de Fotos de Pluja i en el proper Campus d’Estiu hi haurà una activitat adreçada a nens amb l’aigua com a protagonista.

La renovació d’aquest conveni és incerta l’any que ve, ja que Mina Aigües de Terrassa està previst que deixi de gestionar el servei de subministrament d’aigua a Terrassa el proper mes de desembre. Les dues parts però, han mostrat voluntat per seguir col•laborant.

El president de Fundació Mina, Marià Galí, ha recordat que en els últims anys l’entitat ha destinat 150.000 euros a col•laboracions amb entitats esportives; 20.000 d’aquests, al Club Natació Terrassa.