CN Terrassa i Sferic Aplidium confirmen les seves trajectòries tan oposades

El CN Terrassa ja ocupa places de promoció d’ascens a la Primera Catalana masculina de bàsquet, després de sumar el seu tercer triomf consecutiu. El conjunt de Vicente Gómez va derrotar diumenge per 87 a 79 l’Escolapis Sarrià a la pròrroga.

Els egarencs no van defallir en cap moment, tot i anar a remolc gran part del partit. Després d’uns bons primers sis minuts, on dominaven per 14 a 7, el CN Terrassa va cedir el domini als barcelonins. El Sarrià va gaudir d’un coixí proper als deu punts i a sis minuts per a la conclusió guanyaven de dotze, 61 a 73. Un parcial, però, de 15 a 3 dels locals va permetre forçar el temps extra i guanyar el partit.

Els de Gómez, tercers a la taula classificatòria, han de consolidar el seu bon moment de forma guanyant dissabte a la pista del seu predecessor, el CN Tàrrega, que ocupa la segona posició amb el mateix balanç de 4 victòries i 1 derrota.

Dinàmica ben contrària porta l’Sferic Aplidium, que diumenge encadenava la quarta derrota, aquest cop davant el Collblanc pe 59 a 67. El conjunt d’Álvaro Fernández va sortir a la pista sense intensitat en defensa i va encaixar 25 punts en el primer quart. Això i la falta de punts de la mà de Jordi Vilavella, baixa per aquest partit, va ser clau en el desenllaç final.

Tot i que al descans l’Sferic només perdia per dos punts, 31 a 33, la falta d’equilibri tant en atac com en defensa en els dos últims períodes el va condemnar a la derrota. Els de la Sagrada Família són onzens, ocupant plaça de promoció de descens. Dissabte visiten el Ramon Llull.