CN Terrassa i Sferic debuten aquest cap de setmana a la Copa Catalunya i a la Primera Catalana

El bàsquet egarenc es posa en marxa. Aquest cap de setmana es dóna el tret de sortida a la Copa Catalunya femenina i a la Primera Catalana masculina, amb doble representació local en cada categoria.

A la Copa Catalunya, només es produirà el debut del CN Terrassa. El conjunt de Vicente Gómez s’estrena a casa contra el Basket Almeda, diumenge a un quart de vuit de la tarda. L’objectiu del conjunt de Vicente Gómez és mantenir la categoria sense arribar al play-out com la temporada passada. La JET QSport, en canvi, ha aplaçat el seu partit contra el Joventut, a petició de les badalonines, per al proper 28 d’octubre.

En categoria masculina, plat fort en aquesta primera jornada amb el derbi entre Sferic i CN Terrassa al pavelló de la Sagrada Família, diumenge a partir de tres quarts de sis de la tarda.

Els dos equips arriben amb canvis a la plantilla, sobretot en el conjunt de José García Valverde, de cara a afrontar una nova temporada a la Primera Catalana. La permanència és el primer objectiu de tots dos equips, tot i que la salvació és aquest any molt més exigent ja que baixen directament els tres últims classificats.