Lafact Cultural Amb Coco I Encanto

‘Coco’ i ‘Encanto’ arriben aquest cap de setmana en forma de musicals a LaFACT Cultural

La Barbarie Musical porta dues adaptacions musicals de títols molt coneguts del cinema d’animació a LaFACT Cultural. Es tracta, per una banda, de Coco, que es podrà veure dissabte a les 18h. I per l’altra d’Encanto, que pujarà a l’escenari dissabte a les 12’30h i diumenge, en una doble sessió a les 12h i a les 18h.

El musical de Coco explica la història d’en Miguel, un nen de Santa Cecília que somia ser un gran músic però la seva família s’hi oposa. Per aconseguir la benedicció dels seus familiars farà un viatge al món dels morts. En aquesta aventura descobrirà la importància de l’amor de la família i que només mor qui s’oblida Es tracta doncs d’una adaptació musical sobre aquesta història tan coneguda basada en la tradició mexicana del Día de Muertos

Encanto és una història d’origen colombià. A dalt de les muntanyes de Colòmbia, hi ha un lloc extraordinari anomenat Encanto on hi habita la família Madrigal. Tots els seus membres tenen unes habilitats fantàstiques menys la Mirabel, la protagonista. També és un dels últims títols que la factoria Disney ha portat al cinema. Així, anima als infants a creure en ells mateixos i els ensenya a comprendre que tots tenim qualitats i que només cal descobrir quines són.