La Víbria Intercultural Organitza Aquest Divendres Una Tarda De Jocs per Combatre La Desocupació Juvenil

Combatre la desocupació juvenil jugant

La Víbria Intercultural organitza aquest divendres una tarda de jocs per combatre la desocupació juvenil a la seva nova seu a Carrer Pantà 75. Es tracta de 5 jocs de taula i l’escape room. Són resultat del EmPLAYability, un projecte europeu finançat per Erasmus+. La iniciativa l’ha liderat l’entitat terrassenca, en col·laboració amb diverses entitats europees especialitzades en ocupació juvenil i gamificació.

Estan adreçades a joves d’entre 16 i 35 anys, professionals relacionats amb l’ocupació juvenil i aficionats a jocs de taula o escape room que tingui ganes de provar els materials creats durant el projecte.

Entre els dinamitzadors del jocs es troben els propis dissenyadors provinents d’Estònia, França, Itàlia, Croàcia i de Terrassa. 

En definitiva els jocs creats tenen com a objectiu donar un cop de mà a les persones joves en busca de feina, subratllant els elements claus de la recerca així com contribuint al desenvolupament de les competències clau però sense perdre de vista el component lúdic. El nivell de desocupació d’aquest col·lectiu és força elevada. L’entrada és oberta i gratuïta, tot i que es requereix una inscripció prèvia, que es pot fer en aquest enllaç.