Comença el cicle de contes infantils per recaptar fons per a una nova Papallona de Sant Pere

Malgrat els avenços tecnològics de la societat, sempre hi ha elements tradicionals que perduren en el temps. En aquest sentit, dues entitats culturals de la ciutat han establert un llaç de col·laboració per una bona causa. Es tracta de l’Associació Cultural La Papallona de Sant Pere i la companyia de narració de contes Vet aquí que, dos col·lectius que han unit esforços per a la construcció d’un nova papallona, una de les figures de bestiari popular del barri.

Aquest dissabte ha tingut lloc al Casal de barri de Sant Pere la primera de les tres sessions programades. En aquesta ocasió, la narració de contes anava dirigida als més menuts, amb un públic infantil de 0 a 3 anys. El proper espectacle, per a infants de 4 a 6 anys, es realitzarà el 24 de febrer, i el cicle finalitzarà amb una sessió dirigida a nens de 7 a 9 anys, el dissabte 24 de març.

A través del sistema de taquilla inversa, la iniciativa es proposa recaptar bona part de la suma necessària per a la renovació de la papallona. Una figura que es preveu presentar el cap de setmana del 18 al 20 de maig, durant la propera Festa Major del barri de Sant Pere.