Comença el Gran Recapte del Banc d’Aliments

Torna el Gran Recapte d’aliments de forma presencial. A les portes dels supermercats, els voluntaris del Banc dels Aliments estaran entre avui i demà buscant la donació dels clients. Després d’un any de recapte virtual, la relaxació de les mesures anticovid facilitarà la participació dels voluntaris, que animaran a la ciutadania a fer donacions a la mateixa línia de caixa dels supermercats.

 

Una de les novetats d’aquesta edició és la incorporació del petit comerç a través d’una aplicació que digitalitza tot el procés de donació. També es poden fer aportacions per bizum si es fa la compra online. Per aquesta campanya, el Banc d’Aliments compta amb l’ajuda de 50 voluntaris, però l’entitat vol arribar als 200 per aconseguir recaptar la màxima quantitat de diners possibles.

En el primer recapte online de l’any passat es van aconseguir més de 7 milions d’euros, que van permetre adquirir 5 milions de quilos d’aliments bàsics. Aquest any, el Banc d’Aliments espera igualar o superar aquesta xifra.