Comença el rodatge a Terrassa de la sèrie de Leticia Dolera

Ja ha començat el rodatge a Terrassa de Pubertat, una sèrie creada, dirigida i interpretada per Leticia Dolera. Una producció de 6 capítols i filmada en català durant 13 setmanes en diverses localitzacions catalanes entre elles a la nostra ciutat. Aquest diumenge, per exemple, es va recrear una diada castellera al Raval de Montserrat. La sèrie és un drama familiar que explora el tabú i l’herència psicològica transmesos de generació en generació, amb el pretext de la tradició castellera catalana. Dolera ha escollit la colla dels Minyons de Terrassa, que interpretarà un colla fictícia a la sèrie. 

Comença el rodatge a Terrassa de la sèrie de Leticia Dolera

Leticia Dolera durant el rodatge de Pubertat/ Font imatge: Quim Vives

La trama qüestiona si un nen de 13 anys pot ser un agressor sexual i, si ho fos, de qui seria la responsabilitat. Alhora, la història s’endinsa en les relacions paternofilials i com influeixen en la formació de l’identitat.

Així, l’harmonia d’una comunitat es veu truncada per una denúncia d’agressió sexual a les xarxes socials que apunta tres adolescents com a culpables. Els adults a càrrec dels assenyalats, com a agressors i com a víctima, hauran de bregar amb la tensió de la situació i enfrontar-se a la seva pròpia relació amb la sexualitat. En el procés descobriran que potser no només les tradicions passen de generació en generació, sinó també els tabús i els traumes.

Està protagonitzada per Leticia Dolera, Xavi Sáez, Betsy Túrnez, Biel Durán, Anna Alarcón, Lluís Marco i Vicky Peña, entre d’altres. El repartiment adolescent el componen principalment actors debutants de 13 i 14 anys i Carla Quílez. 

Pubertat s’estrenarà el 2025 com una producció de Max Origina a 3Cat. 

Aquesta producció se suma al centenar de rodatges que es realitzen a Terrassa anualment. Acollir aquest rodatge està sent possible gràcies a una gran complicitat i suport per part de l’Ajuntament de Terrassa. A més, des de Terrassa Film Office de Parc Audiovisual de Catalunya s’ha coordinat tot el desplegament de la producció a la ciutat i la gestió de permisos de rodatge a les localitzacions on es desenvolupa la sèrie.